Valentines Day 2020

Valentines Day 2020

Inviter med deg din kjære til Stenneset fredag 14.02 for en flott matopplevelse med passende drikke til. Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no. Oppmøte kl. 19:00

 

Meny

Ovnsbakt Skrei
blomkål, sitronsmørsaus, caviar

***
Krydderstekt indrefilet av rein
brunet sellerikrem, tyttebær, rødvinssaus med varme krydder, mandelpotetpuré

***
Sjokoladefondant
bringebærsorbet, karamell, sprøtt

 

Priser:
3-retters middag kr. 995,- inkludert vinpakke og aperitif.
Aperitif med fingermat 115,-
3-retters middag kr. 565,-
Drikkepakke 3-retter kr. 395,-
Mineralvann kr. 42,-
Kaffe fra Munin (fri skjenk) kr. 42,-

Valentines 2019

Valentines 2019

Inviter med deg din kjære til Stenneset torsdag 14.02 for en flott matopplevelse med passende drikke til. Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no. Oppmøte kl. 19:00

 

Meny

Apéritif
– fritert torsk –

***
Skrei
– grillet brokkoli, blåskjell –

***
Kremet skogsoppsuppe
– sprø skinke, syltet gresskar –

***
Hjortefilet
– bakt selleri, selleripuré, peppersjy –

***
Mørk sjokoladefondant med salt karamellkjerne
– bringebærsorbet, krønsj –

Priser:

Aperitif med enkel fingermat kr. 115,- pr. pers.

4-retters middag kr. 665,-

Drikkepakke 4-retter kr. 495,-

Ringi Gårdspresset Eple (alkoholfritt) kr. 52,- pr. glass
Mineralvann kr. 42,-
Kaffe fra Munin (fri skjenk) kr. 42,-

Winemakers dinner: Patrice Rion

Endelig får vi besøk av vinprodusenten Patrice Rion, som er i toppsjiktet i Burgund!

Fredag 30. november 2018 kl. 19.00 er vi så heldige å kunne invitere til Winemakers dinner med vinprodusenten Patrice Rion.

Vi har satt sammen en 5-retters middag, med tilhørende viner fra Domaine Michèle et Patrice Rion. Produsenten vil selv være tilstede og presentere vinene. Pris 1695,- pr. person som inkluderer aperitif, en spesielt utvalgt vin til hver rett, og kaffe fra Munin til slutt. Meld deg på ved å sende en epost til post@stenneset.no snarest mulig.

Domaine Michèle et Patrice Rion har på kort tid etablert seg i toppen av det krevende burgunderhierarkiet; det er ingen liten prestasjon av et forholdsvis nytt domaine, og det er grunn til å tro at kvaliteten vil bli enda bedre.

Hos Domaine Michèle et Patrice Rion jobbes det i dag etter biodynamiske prinsipper. Det innebærer blant annet nulltoleranse i forhold til kjemiske tilsettingsstoffer / plantevernmidler. Kun organisk gjødsel anvendes; på denne måten holdes vinmarkene i god mikrobiologisk balanse, noe som bidrar til å holde avlingene naturlig lave i tillegg til å motvirke sykdommer. De samme kravene stilles til de innleide vinmarkene. Domainet arbeider med svært lave avlingsvolumer pr hektar. Ofte kommer druematerialet også fra vinmarker med svært gamle vinstokker.

Stilen på domainets viner er ualminnelig klar og konsentrert med detaljert og kjølig fruktkarakter i kombinasjon med markant preg av vekstadressen i burgunderlandskapet.

 

Meny Winemaker’s dinner Patrice Rion

Tygg & Apéritif
– Kvarøylaks, puffet bygg, vannbakelse –
Caves Hautes Côtes Crémant de Bourgogne Brut 2013, magnum

****

Ferske Kamskjell fra Helgelandskysten
– bisque, fennikel –
Patrice Rion Nuits Saint Georges Les Terres Blanches 2016

****

Helstekt Breiflabb fra Træna
– syltet kantarell, perleløk, kalvesjy –
Patrice Rion Bourgogne Rouge 2015

****

Hjort
– brunet gulrot, jordskokk, rødvinsjy –
Patrice Rion Nuits-Saint-Georges 1er Cru Clos des Argillières 2013
Patrice Rion Nuits-Saint-Georges 1er Cru Clos St Marc 2013

****

Sjokolade
– hasselnøttis –
Mas Amiel 2015

****

Kaffe fra Munin
– søtt –

Pris: Kr. 1695,- pr. person.

Påmelding ved å sende epost til post@stenneset.no snarest mulig.

Julelunch og salg av delikatesser

Vi kombinerer julelunch og utsalg av vår egen røykalaks, sylte, lammerull og sild. Samt importerte varer som oliven, pølser, oster, og andre kvalitetsprodukter i perioden rett før jul. Vi setter gjerne sammen årets julegave!

Vi vil servere en julelunchbuffet med kalde og varme retter til kr 325,- inkl. dessert og kaffe. Bestill gjerne bord på e-post: post@stenneset.no allerede nå, for å sikre deg en plass!

Åpningstider 2018:
kl 12.00-15.00 ukedager fra mandag 17. desember tom. fredag 21. desember.

Velkommen!

17. mai på Stenneset

Vi feirer 17.mai med en 3-retters meny for både store og små.
Våre åpningstider er kl. 16:00-19:00, og bord må bestilles i forkant.

Meny
Vårens grønne & hvite asparges
– lettbakt laks, sprøstekt pinnekjøtt, hollandaise-
– 0 –

Grillet okse
– soppterte, smørstekte røtter, glasert perleløk, oksesjy med sennep –
– 0 –

Sitronterte
– pikekyss, yoghurtsorbet, marinerte jordbær –

Vi serverer nybakt urtebrød med vårt smaksatte smør til.
kr. 545,-

Barnemeny
Lefserull med røkt skinke
– potetchips, melonspyd –
– 0 –
Kjøttboller
– pasta med mild tomatsaus –
– 0 –
Vaniljeis
– jordbær, sjokolade –

kr. 150,-

17. mai på Stenneset

Vi feirer 17.mai med en 3-retters meny for både store og små.
Våre åpningstider er kl. 15:00-19:00, og bord må bestilles i forkant.

Meny
Saftig kveite
– vårens hvite asparges, vårprimører, sprøstekt bacon, hvitvinssaus –
– 0 –

Ytrefilet av Limousin okse
– kremet sopp, nypotet med urter fra Lønnum,
smørstekt persillerot, glasert perleløk, oksesjy med sennep –
– 0 –

Hvit sjokolademoussé
– yoghurtsorbet, karamellisert sjokolade, marinerte jordbær –

Vi serverer nybakt urtebrød med vårt smaksatte smør til.
kr. 525,-

Barnemeny
Lefserull med røkt skinke
– potetchips, melonspyd –
– 0 –
Kjøttboller
– pasta med mild tomatsaus –
– 0 –
Vaniljeis
– jordbær, sjokolade –

kr. 150,-

Åpen restaurant

Fra og med torsdag 20. oktober 2016 ønsker vi velkommen til åpen restaurant i 1. etg. på Stenneset. Restauranten har åpent fra kl. 16:00 onsdag – lørdag. Kjøkkenet stenger kl 21:30, men vi holder åpent så lenge vi har gjester.

På grunn av høysesong før jul anbefaler vi å bestille bord på forhånd. Bestill bord ved å sende en e-post til post@stenneset.no, ringe oss på +47 476 16 890 eller bruk vårt kontaktskjema.

Ta gjerne en kikk i vår restaurantmeny her.

17. mai på Stenneset

Vi feirer 17.mai med en 3-retters meny for både store og små.
Våre åpningstider er kl. 15:00-21:00, og bord må bestilles i forkant.

Meny
Vårens grønne og hvite asparges
– sprøstekt serranoskinke, hollandaisesaus, lettbakt laks, urter fra Lønnum –
– 0 –
Okse
– søtpotet, terte med västerbottenost,
smørstekt persillerot, glasert perleløk, oksesjy med sennep –
– 0 –
Sitronterte
– pikekyss, yoghurtsorbet, karamellkjeks, marinerte jordbær –

Vi serverer nybakt urtebrød med vårt smaksatte smør til.
kr. 525,-

Barnemeny
Lefserull med røkt skinke
– potetchips, melonspyd –
– 0 –
Kjøttboller
– pasta med mild tomatsaus –
– 0 –
Vaniljeis
– nyrørt jordbær, sjokolade –

kr. 150,-

Restaurantaften fredag 6. november 2015

Nå kan du ta med deg din kjære, bedriften eller naboene til Stenneset for en flott matopplevelse med passende drikke til. Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no. Oppmøte kl. 19:00

Meny

Gratinert sjøkreps
– fennikelbrød og basilikumaioli –

– 0 –

Pannestekt uerfilet
– serranoskinke, eple & fennikelsalat, gulrotpuré, hvitvinssaus med urter –

– 0 –

Honning & pepperstekt andebryst fra Vestfold
– persillerot og rødbete, søtpotet med chili, grønnkål, solbærsaus –

– 0 –

Sjokolade
– hvit mousse, mørk ganache, pasjonsfruktsorbet, lakris, crumble –

Priser

Aperitif med enkel fingermat kr. 95,- pr. pers.

3-retters middag kr. 495,-
4-retters middag kr. 585,-

Vin i glass fra kr. 89,-
Vinpakke 3-retter kr. 350,-
Vinpakke 4-retter kr. 450,-
Vinpakke inneholder 1 gl. vin pr. rett pluss etterskjenk på hovedrett.

Ringi Gårdspresset Eple (alkoholfritt) kr. 50,- pr. glass
Mineralvann kr. 38,-
Kaffe (fri skjenk) kr. 35,-

Restaurantaften fredag 23. oktober 2015

Nå kan du ta med deg din kjære, bedriften eller naboene til Stenneset for en flott matopplevelse med passende drikke til. Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no. Oppmøte fra kl. 19:00 og senest kl. 20:00.

Meny

Kongekrabberavioli
– sprøstekt serranoskinke, steinsopp, skalldyrsaus –

– 0 –

Pannestekt lange
– eple & fennikelsalat, gulrotpuré, hvitvinssaus med urter –

– 0 –

Krydderstekt hjort med viltpølse
– honningbakte beter & rotfrukt, potetpuré med urter, kremet skogsoppsaus, solbærgele –

– 0 –

Fyldig sjokoladekake
– solbærsorbet, lakris, crumble –

Priser

Aperitif med enkel fingermat kr. 95,- pr. pers.

3-retters middag kr. 495,-
4-retters middag kr. 585,-

Vin i glass fra kr. 89,-
Vinpakke 3-retter kr. 350,-
Vinpakke 4-retter kr. 450,-
Vinpakke inneholder 1 gl. vin pr. rett pluss etterskjenk på hovedrett.

Ringi Gårdspresset Eple (alkoholfritt) kr. 50,- pr. glass
Mineralvann kr. 38,-
Kaffe (fri skjenk) kr. 35,-