Restaurantmeny

Denne menyen selger vi i vår restaurant i 1. etg. på Stenneset. Restauranten har åpent fra kl. 16:00 onsdag – lørdag. Kjøkkenet stenger kl 21:30, men vi holder åpent så lenge vi har gjester.

OBS: På grunn av høysesong før jul anbefaler vi å bestille bord på forhånd. Bestill bord ved å send en e-post til post@stenneset.no , ringe oss på +47 47616890 eller bruk vårt kontaktskjema.

FORRETTER

Vår egen pasta med skogsopp kr. 115,-
– Pasta laget for hånd på Stenneset, stekt sopp,
trøffelolje, parmesansaus, ristede gresskarkjerner –

Fra kyst til fjell, en smak av Helgeland kr. 135,-
– Bæråscammen fra Strandli Gård med marmelade, kjepølse & varmrøkt røye fra Sæterstad Gård, varmrøkt reinsdyrhjerte fra ARV, vår gravede laks fra Kvarøy Fiskeoppdrett, urtebrød, smør –

HOVEDRETT

Saftig kveite kr. 285,-
– rotfrukt, blomkål, mandelpotet med smør, bacon, kremet skalldyrsaus –

Årets lam fra Helgeland kr. 295,-
– smørstekt kirsebærtomat med hvite bønner, bakt jordskokk, persillerotkrem, glasert perleløk, lammesjy –

Hjortefilet kr. 335,-
– stekt skogsopp, bakt rotfrukt, syltet tranebær,
urtestekt mandelpotet, kremet viltsaus –

TIL SLUTT

Marinerte plommer kr. 95,-
– vaniljeis, karamellkjeks, sjokolade –

Fyldig sjokoladekake kr. 125,-
– yoghurtsorbet, fløtekaramellsaus, bringebær –

Irish coffee kr. 95,-
– en lettere avslutning på måltidet –

Kaffe med påfyll kr. 35,-


Alle retter kan fås som barneporsjoner