Restaurantaften

Dessert

20. april 2018 kl. 19.00 på Stenneset.

Anders og Per serverer en flott meny med passende drikke til. Vi bruker gode lokale råvarer fra sjø og fjell, og sørger for at det blir en flott smak av Helgeland!

Ta med deg din kjære, bedriften eller naboene til Stenneset for en hyggelig matopplevelse!
Bord må bestilles på forhånd i skjemaet nederst på siden.

Til menyen har vi plukket ut noen riktig gode viner som matcher maten. Om du heller foretrekker øl, har vi satt sammen en pakke med godsaker fra norske mikrobryggerier.

Meny

Apetittvekker & musserende

– 0 –

Kvarøylaks
– selleri, sprøstekt skinke, hollandaise –

– 0 –

Sei fra MS Nargtind i Lurøy
– oksebuljong, kirsebærtomat, pinnekjøtt, stekt løk –

– 0 –

Overraskelse

– 0 –

Krydderstekt elg fra Snefjellå
– bakte røtter & beter, potetterte, rognebærgele fra Stenneshagen, portvinsjy–

– 0 –

Mørk sjokolade
– tindved, yoghurt, karamell, krunsj –

Priser

Apetittvekker & musserende kr. 115,-
4-retters middag (drikke kommer i tillegg) kr. 635,-

Ringi Gårdspresset Eple kr. 50,- pr. glass
Mineralvann kr. 39,-
Kaffe fra Munin kafferøsteri (fri skjenk) kr. 39,-

Påmelding

Påmelding restaurantaften