Stenneset tilbyr selskapslokaler hele året for bedrifter, bryllup, fødselsdager, firmaarrangementer, julebord, vennelag etc. Vi leverer også catering fra vår restaurant.

Vi tilbyr også kurs og møtelokaler med bespisning. På Stenneset er det en kreativ atmosfære i gamle omgivelser.

Vi som jobber på Stenneset er veldig opptatt av at du som gjest skal nyte godt av den gode matopplevelsen og de flotte lokalitetene vi har rundt oss.

Stenneset skal være et spisested der gleden over gode smaksopplevelser kombineres med god service og opplevelsen av å være i et hus der historie og kultur sitter i veggene.

Maten som serveres her skal aldri være likegyldig, og skal være tilberedt med raushet og omtanke. Samspillet mellom mat og drikke tillegges stor vekt, og drikkens betydning for totalopplevelsen vil alltid være et av våre hovedfokus.

Vi ønsker å bruke gode, lokale råvarer der disse er tilgjengelige, og økologiske råvarer vil få større og større betydning for oss etter hvert som tilbudet av slike råvarer øker. Økologiske og biodynamiske viner er i framgang, og vil være en naturlig del av vårt utvalg. Mat og drikke framstilt i minst mulig konflikt med miljøet er viktig for oss!

Ta gjerne kontakt med oss, eller kom innom på dagtid for en kopp kaffe, og en uformell prat.

Stenneset Mat & Vin AS drives av Anders Edvardsen, Oddgeir Sørensen og Ton Van Haasterecht. Vårt organisasjonsnummer er 913 968 859.