Nedskjæring av lam

Har du noen gang tenkt at det kunne vært morsomt å lære hvordan du parterer et lam? Da er dette kurset noe for deg!

Onsdag 14. oktober 2020 kjører vi kurs i nedskjæring av lam i samarbeid med Helgeland Museum. Vi har fokus på bruk av lokale råvarer og får levert lam fra Geir og Anne Kari ved Snefjellå gård. Dette er lammekjøtt av beste kvalitet!

Vi vil lære deg hvordan du grovdeler lammet i lår, skank, bog, pinnekjøtt/ribbesider, lammesadel, rulleskinn til lammerull og hvordan du lage pinnekjøtt klart for salting og tørking. I tillegg får du lage din egen lammerull, som du får med deg hjem.

Inkludert i prisen får du med deg et helt lam på ca 20 kg, en god utbeningskniv og et forkle. Kurset holdes også i år i våre lokaler på Skillevollen Kro.

Vi har et begrenset antall plasser på kurset, så om du har lyst å sikre deg en plass bør du bestille så fort som mulig. Alt du trenger å gjøre er å å sende en e-post til post@stenneset.no for å sikre deg en plass!

Mathilsen fra 
Anders, Oddgeir og Ton.