Kjøkkenbord: Uformell aften med musikk, lyrikk, mat og drikke

Dato: 9. mai 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin

Stenneset Mat og Vin og Nordland teater inviterer til «Kjøkkenbord»; et herlig gilde der musikk, lyrikk og samtaler danner ingrediensene sammen med utsøkt mat og drikke.

I dette konseptet ønsker Per, Anders, Ton og Oddgeir fra Stenneset, sammen med Linda og Sissel fra Nordland Teater, velkommen til et hjemmekoselig «kjøkkenbord», der målet er å gjenskape noe av hyggen vi opplever rundt våre egne kjøkkenbord når vi har en helaften hjemme med gode venner.

Vi diskuterer mat og deler opplevelser og erfaringer fra kulinariske reiser, og gutta flytter en del av kjøkkenet inn i storstua, slik at vi kan få se og høre om hvordan de tilbereder maten. Per vil garantert dele opplevelser fra ulike vingårder han har besøkt, og gi oss smaksprøver som gjør ganen lykkelig. Linda og Sissel har ikke noe ferdig manus for kvelden, men vil lede assosiasjonsrekka som gjerne oppstår når vi fryder oss sammen over god mat og drikke. Og derfra er ikke veien lang til pianoet, sangmikrofonen, til latteren eller til diktsamlinga, som er medbragt for anledningen. Kanskje til og med noen av våre gjester har bidrag eller ønsker som setter preg på kvelden?

Hjertelig velkommen til en særegen opplevelse der vi sammen skal skape en unik, litt uforutsigbar og spennende kveld i sansenes tegn!

Medvirkende: Per Edvardsen, Anders Edvardsen, Oddgeir Sørensen, Ton Van Haasterecht, Linda Mathisen, Sissel Brean

Pris: 1500.- (inkludert 3-retters middag med drikkepakke og underholdning)

Påmelding gjøres ved å sende epost til post@stenneset.no.

Husk å få med følgende informasjon i eposten:
Hvilket arrangement/dato det gjelder
Antall gjester
Eventuelle allergier