Hva skjer?

Kommende arrangementer

Det er ingen kommende hendelser.

 

Tidligere arrangementer

Tradisjonell skreiaften 2020

Dato: 29. februar 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin

Vi lager til en uformell aften og serverer raust av årets ferske skrei!

Kveldens 3-retters meny:

  • Kremet fiskesuppe med skrei og rotfrukt. Servert med nybakt brød.
  • Bakt skreirygg, rogn og lever. Gulrot og kokt potet fra Bustnes. Flatbrød og smør. 2 serveringer.
  • Sjokolade, sitronkrem, bringebær og krønsj.

3-retters meny kr. 545,- pr. pers.
Drikke kommer i tillegg. Oppmøte kl. 18:00.
Send oss en mail på post@stenneset.no for å reservere bord.

Valentines Day 2020

Dato: 14. februar 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin

Inviter med deg din kjære til Stenneset fredag 14.02 for en flott matopplevelse med passende drikke til.

Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no.

Oppmøte kl. 19:00

Morsdag 2020

Dato: 9. februar 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin

Vi feirer mor søndag 9. februar med Morsdagsbuffet.
Buffet med varme og kalde retter inkludert dessert og kaffe kr. 365,-

Bordbestiling gjøres på post@stenneset.no

Julelunchbuffet

Startdato: 16. desember 2019
Sluttdato: 20. desember 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin
11782356_920450211381965_8566591753970811120_o

Vi serverer en julelunchbuffet med kalde og varme retter til kr 345,- inkl. dessert og kaffe. Vi serverer blant annet vår egen røykalaks, sylte, lammerull og sild.

Bestill gjerne bord på e-post: post@stenneset.no allerede nå, for å sikre deg en plass!

Åpningstider:
kl 12.00-15.00 ukedager fra mandag 12. desember tom. fredag 16. desember.

Velkommen!

17. mai på Stenneset

Dato: 17. mai 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin
norwegian-flag-2585931_640

Vi feirer 17.mai med en 3-retters meny for både store og små.
Våre åpningstider er kl. 16:00-19:00, og bord må bestilles i forkant.

>> Bordbestilling finner du her <<

Meny
Vårens grønne & hvite asparges
– spekeskinke, hollandaise, urter –
– 0 –

Krydderstekt hjortefilet
– skogsopp, smørstekte røtter, glasert perleløk, viltsaus –
– 0 –

Sitronterte
– fløtekaramell, bær –

Vi serverer nybakt urtebrød med pisket smør.
kr. 585,-

Barnemeny
Lefserull med røkt skinke
– potetchips, melonspyd –
– 0 –

Kjøttboller
– pasta med mild tomatsaus –
– 0 –

Vaniljeis
– sjokoladesaus –

kr. 150,-

Kjøkkenbord: Uformell aften med musikk, lyrikk, mat og drikke

Dato: 9. mai 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin
Kjøkkenbord 4. april

Stenneset Mat og Vin og Nordland teater inviterer til «Kjøkkenbord»; et herlig gilde der musikk, lyrikk og samtaler danner ingrediensene sammen med utsøkt mat og drikke.

I dette konseptet ønsker Per, Anders, Ton og Oddgeir fra Stenneset, sammen med Linda og Sissel fra Nordland Teater, velkommen til et hjemmekoselig «kjøkkenbord», der målet er å gjenskape noe av hyggen vi opplever rundt våre egne kjøkkenbord når vi har en helaften hjemme med gode venner.

Vi diskuterer mat og deler opplevelser og erfaringer fra kulinariske reiser, og gutta flytter en del av kjøkkenet inn i storstua, slik at vi kan få se og høre om hvordan de tilbereder maten. Per vil garantert dele opplevelser fra ulike vingårder han har besøkt, og gi oss smaksprøver som gjør ganen lykkelig. Linda og Sissel har ikke noe ferdig manus for kvelden, men vil lede assosiasjonsrekka som gjerne oppstår når vi fryder oss sammen over god mat og drikke. Og derfra er ikke veien lang til pianoet, sangmikrofonen, til latteren eller til diktsamlinga, som er medbragt for anledningen. Kanskje til og med noen av våre gjester har bidrag eller ønsker som setter preg på kvelden?

Hjertelig velkommen til en særegen opplevelse der vi sammen skal skape en unik, litt uforutsigbar og spennende kveld i sansenes tegn!

Medvirkende: Per Edvardsen, Anders Edvardsen, Oddgeir Sørensen, Ton Van Haasterecht, Linda Mathisen, Sissel Brean

Pris: 1500.- (inkludert 3-retters middag med drikkepakke og underholdning)

Påmelding gjøres ved å sende epost til post@stenneset.no.

Husk å få med følgende informasjon i eposten:
Hvilket arrangement/dato det gjelder
Antall gjester
Eventuelle allergier

Kjøkkenbord: Uformell aften med musikk, lyrikk, mat og drikke

Dato: 4. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin
Kjøkkenbord 4. april

Stenneset Mat og Vin og Nordland teater inviterer til «Kjøkkenbord»; et herlig gilde der musikk, lyrikk og samtaler danner ingrediensene sammen med utsøkt mat og drikke.

I dette konseptet ønsker Per, Anders, Ton og Oddgeir fra Stenneset, sammen med Linda og Sissel fra Nordland Teater, velkommen til et hjemmekoselig «kjøkkenbord», der målet er å gjenskape noe av hyggen vi opplever rundt våre egne kjøkkenbord når vi har en helaften hjemme med gode venner.

Vi diskuterer mat og deler opplevelser og erfaringer fra kulinariske reiser, og gutta flytter en del av kjøkkenet inn i storstua, slik at vi kan få se og høre om hvordan de tilbereder maten. Per vil garantert dele opplevelser fra ulike vingårder han har besøkt, og gi oss smaksprøver som gjør ganen lykkelig. Linda og Sissel har ikke noe ferdig manus for kvelden, men vil lede assosiasjonsrekka som gjerne oppstår når vi fryder oss sammen over god mat og drikke. Og derfra er ikke veien lang til pianoet, sangmikrofonen, til latteren eller til diktsamlinga, som er medbragt for anledningen. Kanskje til og med noen av våre gjester har bidrag eller ønsker som setter preg på kvelden?

Hjertelig velkommen til en særegen opplevelse der vi sammen skal skape en unik, litt uforutsigbar og spennende kveld i sansenes tegn!

Medvirkende: Per Edvardsen, Anders Edvardsen, Oddgeir Sørensen, Ton Van Haasterecht, Linda Mathisen, Sissel Brean

Pris: 1500.- (inkludert 3-retters middag med drikkepakke og underholdning)

Påmelding gjøres ved å sende epost til post@stenneset.no.

Husk å få med følgende informasjon i eposten:
Hvilket arrangement/dato det gjelder
Antall gjester
Eventuelle allergier

Gjesteopptreden med Geir Olsen fra Olea’s på Kvarøy

Dato: 15. mars 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Stenneset Mat & Vin
Stenneset inviterer
48270778_1960958934208533_5795418037867773952_n

Vi har invitert Geir fra Olea’s på Kvarøy til en festaften på Stenneset. Geir har komponert en meny med 5 serveringer og tar med seg de flotteste råvarer fra havet.

Kveldens meny

Taregravet rein

***

Kvarøylaks og kamskjell
– Avocado, Soya –

***

Sprø overraskelse

***

Agurk og Mykengin

***

Tørrfesk
– Ertepuré, tomat og bacon –

***

Salt karamell og melkesjokolade
– Hasselnøttis –

Send oss en mail på post@stenneset.no for å reservere bord.
Kr. 1155,- pr. pers. inkludert drikke. Vi starter kl. 19:00.