Restaurantaften fredag 6. november 2015

Nå kan du ta med deg din kjære, bedriften eller naboene til Stenneset for en flott matopplevelse med passende drikke til. Bord må bestilles på forhånd på post@stenneset.no. Oppmøte kl. 19:00

Meny

Gratinert sjøkreps
– fennikelbrød og basilikumaioli –

– 0 –

Pannestekt uerfilet
– serranoskinke, eple & fennikelsalat, gulrotpuré, hvitvinssaus med urter –

– 0 –

Honning & pepperstekt andebryst fra Vestfold
– persillerot og rødbete, søtpotet med chili, grønnkål, solbærsaus –

– 0 –

Sjokolade
– hvit mousse, mørk ganache, pasjonsfruktsorbet, lakris, crumble –

Priser

Aperitif med enkel fingermat kr. 95,- pr. pers.

3-retters middag kr. 495,-
4-retters middag kr. 585,-

Vin i glass fra kr. 89,-
Vinpakke 3-retter kr. 350,-
Vinpakke 4-retter kr. 450,-
Vinpakke inneholder 1 gl. vin pr. rett pluss etterskjenk på hovedrett.

Ringi Gårdspresset Eple (alkoholfritt) kr. 50,- pr. glass
Mineralvann kr. 38,-
Kaffe (fri skjenk) kr. 35,-